Af: Leo Thysk, Kirstine Jensens Vej 12, Nibe:

Her i årets første måned er det vist på sin plads at sige stor tak for de mange gode og særlige aktiviteter, som byens alsidige foreninger, kirkens personale/menighedsråd og de forretningsdrivende - såvel indehavere som medarbejdere - fik stablet på benene op til jul og nytår. 

Dejligt, at der i december måned og nærmest hele året rundt, bliver arrangeret så mange vidt forskellige aktiviteter i en relativ lille by som Nibe, som vi borgere frit kan deltage i. 

Men hvis der fortsat i Nibe skal være et alsidigt foreningsliv og et aktivt forretningsliv, er det en god ide, at vi borgere giver vores støtte hertil og bruger byens foreninger og forretninger i størst muligt omfang. 

Nethandel er jo i voldsom vækst og kan være hensigtsmæssigt i flere sammenhænge, men også en konkurrent til de forretningsdrivende i vores by. Så tænk gerne over, at det jo ikke er netbutikkerne, der giver fritidsjob til byens unge mennesker og det er heller ikke netbutikkerne, der i vidt omfang støtter egnens idrætsforeningerne, boldklubber og mange andre foreninger, som de lokale forretninger hjælper gennem sponsorater og annoncering i klubblade mv.

Så når alt andet er lige, så brug byens forretninger i dag, for ellers er de her måske ikke i morgen. 

Leo Thysk