30 bysbørn og voksne satte søndag hinanden stævne i Vegger til den årlige oprydnings- og arbejdsdag. Foreningslivet havde i fællesskab inviteret høj og lav til morgenkaffe og arbejdsfrokost på en solbeskinnet søndag, hvor der blev samlet skrald ind på alle gader og stræder. I år er det en meget positiv overraskelse at der ikke var smidt så meget affald, som i de foregående år, lyder det fra Carsten Bech fra Vegger Borgerforening.

På stadion blev der pudset og poleret på såvel stadion faciliteter, som Idræts- & Kulturhuset, med såvel forårsrengøring som vedligeholdelsesopgaver der blev uddelegeret at Niels Aage Simonsen, som til daglig udgør pedelteamet i Vegger Idræts- & kulturhus sammen Ytting Nielsen.

Udover de mange arbejdsopgaver blev der også tid til at pleje det sociale, med en håndbajer og en grillpølse. Vi vil selvfølgelig gerne have lavet en masse ting, men vi har også brug for det sociale ikke mindst af hensyn til de mange tilflyttere, som også brugte arbejdsdagen på at lære flere Vegger borgere at kende, lyder det afslutningsvis fra Flemming Nygaard. 

Oleksandr Babytskyi og Asger Andersen reparerede hegnet omkring Vegger fodboldstadion.