Karen Mogensen har aldrig fortrudt, hun i 1983 startede som frisør i Vegger.

Historien om frisørsalonen »Salon Hårnålen« i Vegger starter på en anden adresse i byen, end hvor salonen i dag har adresse - nemlig på Algade, hvor Karen Mogensen for nu 40 år siden startede sin egen frisørsalon, efter at have gennemført og bestået frisør-uddannelsen efter sin læretid hos »Salon Maritza« i Aars.

Dengang - i 1983 - havde den 21-årige frisør lyst til at starte for sig selv, og byen hun valgte som udgangspunkt for sin levevej var Vegger, og det har Karen aldrig fortrudt.

I Vegger etablerede Karen Mogensen sig som selvstændig, og fik hurtigt succes. Men pladsen var trang, og de oprindelige lokaler var ikke rigtigt velegnede som frisørsalon. Derfor flyttede hun til Himmerlandsvej, hvor hun siden har drevet salonen og haft bopæl sammen med manden Egon. Sammen har de børnene Oskar og Kirstine.

Efter opstarten var der rigeligt at se til, og derfor ansatte Karen efter nogle år Inger Larsen, som de seneste 33 år har været Karens trofaste samarbejdspartner i salonen. Inger er oprindeligt udlært i Aars.

Fredag bliver de 40 år fejret, når de to piger inviterer til en hyggelig og uformel reception i forretningslokalerne, og mon ikke der bliver rig lejlighed til at få en god snak med kunder, venner og bekendte om alt det der er sket igennem de mange gode år i frisørsalonen i centrum af Vegger by...