Har du været forbi Veggerby Kirke, har du også opdaget den fantastiske beliggenhed med en storslået udsigt over det fantastiske landskab. Fra Veggerby Kirke kan du se dig langt omkring – og disse unikke omgivelser har man nu valgt at udnytte, så det kan blive til glæde for alle der kommer forbi kirken.

Menighedsrådet har taget en halv hektar ud af kirkens udlejede jord og plantet bærbuske, sået blomstereng og anlagt en lille plads til bord og bænk. Med tiden er det også planen, at der skal være et shelter. Området er til for at bruges af alle, der kommer forbi, og som lige har brug for et pusterum i skønne omgivelser.

Efter at Hærvejen, ligesom Pilgrimsruten er blevet forlænget nordpå, er den kommet til at gå gennem Veggerby Sogn. Flere og flere benytter sig af kirkens område, så både til dem og til os selv, ønsker vi at tilbyde et rart ophold med dette nye grønne område. 

Jordstykket indvies på søndag efter høstgudstjenesten, hvor naturvejleder Karsten Hansen giver høstprædikenen. Ved gudstjenesten medvirker også Supersangerne. 

Efter gudstjenesten serveres et let traktement i telt, som borgerforeningen har opstillet til formålet – og det grønne stykke indvies. Her vil navnet på det nye område også blive offentliggjort.