Vokslev har fået en ny klub, hvor der tilbydes selvforsvar og kampsport. Det er den lokalt bosatte Morten Thøgersen, som er initiativtager til klubben, som primært tilbyder træning i »Brasiliansk Jiu Jitsu«, som er nært beslægtet med det mere kendte »Japansk Judo«.

Brasiliansk Jiu Jitsu er en meget effektiv kampsport/selvforsvars stil, som primært benytter sig af kast, nedtagninger samt holde- og låsegreb.

Navnet på den nye klub er »Vox13 Jiu Jitsu«, - inspireret af navnet for den musikklub, som holdt til i Vokslev Forsamlingshus i 1960’erne.

God start for kampsport i Vokslev Forsamlingshus
- Jeg har trænet Jiu Jitsu i Aalborg Selvforsvar & Ju-jitsu klub siden august 2001 og har undervist siden 2002, fortæller Morten Thøgersen - og fortsætter: - I Aalborg klubben startede jeg et hold op med en i europa relativ ny stilart, nemlig Brasiliansk Jiu Jitsu, og jeg brugte en del år på at få holdet bygget op samt hive viden til ude fra.

- I efteråret 2017 besluttede jeg mig for at forlade min gamle klub, for at starte en forening med base i Vokslev forsamlingshus, og det er her vi udøver vores sport, fortæller Morten.

Læs hele artiklen i Nibe Avis' trykte udgave – LÆS HER

Morten Thøgersen (t.h.) træner børnene sammen med Je Roen Van Langkveld (t.v.). Børnene dernæst, fra venstre: Elisabeth Porsborg, Frederik Engemand, Mikkel Thøgersen, Katrine Thøgersen og Catrine Jørgensen. De fire børn, som forrest på gulvet demonstrerer et par af øvelserne indenfor den brassilianske Jiu Jitsu spor er fra venstre Laura Gjøderum, Anders Christensen, Mathias Pedersen og Maja Poulsen.