Mange glade børn fra børnehavealderen og helt op til udskolingsalderen mødte forventningsfulde op i Vokslev Friskoles-multihal i sidste uge. Dejligt at se alle de kendte ansigter men også skønt at se så mange nye, lyder det fra Vokslev IF’s Henriette Kallehauge.

De faste trænere og hjælpetrænere har alle set frem til endnu en god sæson. På teamet i år har vi derudover også været heldige at få 2 nye voksne trænere Martin og Jeroen med, som begge har mange års erfaring indenfor springgymnastik, siger Henriette Kallehauge til Nibe Avis. 

Martin er uddannet lærer og har Kandidat indenfor idræt og har selv dyrket spring gymnastik i mange år, og har tidligere også været instruktør. 

Jeroen som er fra lokalområdet, har også gennem årene dyrket masser af gymnastik og mange andre former for idræt, her kan nævnes Jiu Jitsu, samt været træner på forskellige gymnastikhold. 

Som noget nyt i år har vi også et hold for små børn og forældre som vi kalder Todler-holdet. Instruktør på holdet er Line som også er læreruddannet og har en masse erfaring med små børn, heriblandt også hendes egne. 

Vi i Vokslev IF synes det er vigtigt at alle vores trænere og hjælpetrænere er klædt ordentligt på når de underviser i gymnastikken, så derfor har alle været på kursus i DGI/GymDanmark regi, forklarer Henriette Kallehauge.