Søndag er der dømt julefest i Nibe. Først ankommer julemanden og hans følge til Nibe Lystbådehavn kl. 12.00, hvorefter optoget går direkte til Torvet ad Mellemgade.

Der er udtrækning af gavekort og hovedpræmie på spil – der er sang og dans om juletræet samt uddeling af godteposer, når der søndag kaldes til den store julefest i Nibe.

Der er store traditioner og ind imellem også dramatik på spil, når Julemanden og hans makker ankommer til Nibe Lystbådehavn.

Tilbage i Julemandens mere end 900 år lange liv, har han været mødt af alt fra udfordringer med isdannelser til grundstødning og løbske heste.

Sådan går det forhåbentlig ikke i år, hvor der er indløbet besked fra Julemandens hjem på Grønland, at han sammen med sin trofaste makker agter at stige i land på Nibe Lystbådehavn på søndag kl. 12.00.

Efter et kort ophold og modtagelse på havnen, går turen i optog, bl.a. med de lokale brandbiler og veteran traktorer, direkte til Torvet, hvor den traditionelle julefest løber af stabelen.

Her vil der være julesang med publikum, dans om juletræet sammen med julemændene og Sparekassen Danmarks maskot »SPIRE«, udtrækning af gevinster og hovedgevinst på 5.000 kr. i gavekort fra Nibe Handelsforenings julekonkurrence, kåring af Årets Nibenit samt uddeling af godteposer, som Sparekassen Danmark i år har doneret.