Oprykning til serie 1 blev en realitet i næstsidste spillerunde, men spillerne fejrede både sejr og oprykning efter lørdagens hjemmekamp.

FODBOLD - Serie 2, herrer

Nibe-Valsgård 1-0 (1-0)

Målscorer: Gabriel Martinez

Kampens spiller: Mathias Svendsen med 10 stemmer

Nibe Boldklubs førstehold skulle hjemme møde Valsgård i efterårets sidste kamp. Spillerne glædede sig til afslutningsfesten bagefter og kampen bar nok lidt præg af det, for flydende blev det kun momentvis. Nibe sad dog som sædvanlig på bolden, men havde kampen igennem svært ved at nedbryde Valsgårds kompakte midtbane og forsvar.

Men hjemmeholdet fik dog hul på bylden efter 15 minutter. Gabi viser klasse og afdribler et par Valsgård-spillere før han sender den videre til Markus Adelsen som afslutter. Keeperen holder ikke bolden og Gabi følger selv op og gør det til 1-0.

Nibe fortsatte med at prøve at kreere angreb, men det var altid lige ved og næsten. 2  halvleg blev ikke meget bedre. Nibe prøvede og prøvede men Valsgård stod godt på banen. Der var dog enkelte muligheder, hvor en storspillende Svende var tæt på et par gange. Valsgård prøvede at presse på til sidst, men Nibes forsvar viste igen klasse, som så mange gange før i denne sæson og afviste alt.

Gabriel Martinez (»Gabi«) scorer her til 1-0.

Nibe vandt og kunne fuldt fortjent fejre oprykningen til serie 1. Nu får spillerne en fortjent pause inden holdet skal i gang med forberedelserne til den nye sæson næste år.

Cheftræner Allan Carol Nicolajsen sender disse ord til alle omkring holdet:

– »Der skal lyde et stort tak til tidligere cheftræner Nicolai Nielsen. Hans beslutning om at bygge seniorafdelingen op omkring de unge har været udslagsgivende for, at vi nu er hvor vi er.

– Der skal ligeledes lyde et stort tak til Bjarke Skau og Angel Martinez for at gå ind i det her med alt hvad I har.

– Sidst, men ikke mindst, skal der lyde et dybfølt tak og tillykke til spillerne for deres vilje og tro på hinanden og os i trænerteamet. Jeg tror ikke I ved hvor vildt det er, det I har præsteret dette efterår«.

Mathias Svendsen med bolden, i baggrunden Simon Sørensen og Mads Vasegaard.