Nicklas V. Andersen fra Rideklubben St. Restrup var i den grad flyvende i år ved Danmarks største springstævne for ponyer - det traditionsrige Christmas Warm Up på Vilhelmsborg ved Århus (privatfoto).

Christmas Warm Up på Vilhelsmsborg ved Århus afvikles hvert år op til jul og er landets største C-spring stævne for ponyer og og utrolig populær blandt rytterne. Stævnet blev igen i år udsolgt i rekordfart og måtte udvides med yderlig en dag for at gøre plads til alle. Der var mere end 700 ponyer og ryttere, som leverede 2.200 starter - fordelt på de 6 dage, som stævnet varede.

Stævnets populæritet skyldes bl.a. at stævnet er målrettet springryttere på flere niveauer med klasser fra LB til MB. I år havde Rideklubben St. Restrup 4 ryttere med, hvoraf det var første deltagelse for tre af rytterne.

Anne Autzen på Mr. Perfect deltog en enkelt dag, og havde onsdag en god debut med en fejlfri runde i LB* på en særdeles frisk pony!

Hannah Guldbrand Wedde på Nørgaards Ferrari red om onsdagen en flot, fejlfri runde i LB* og blev placeret som nr. 8. Dagen efter blev det til en fejlfri runde i LB** i en meget fin tid, der blev konverteret til en flot placering som nr. 2 i klassen.

Fredag skulle der rides kvalifikation i bronzeturen, som endte med 4 fejl. Det betød deltagelse i den såkaldte trøstefinale som bronze/messingtur om lørdagen. Resultatet af den runde rakte dog ikke til placeringer.

For Lærke Grønberg Jessen på Clements Reindeer var det også første tur til Christmas Warm UP. Lærke stillede i starten af ugen til start i både LB** og LA*. Lærkes placeringer i LA* så rigtigt fine ud, og hun kvalificerede sig til den såkaldte sølvtur. Desværre blev resultatet af runden 4 fejl og det betød, at Lærke måtte nøjes med at ride trøstefinalen i sølv/guldturen. Desværre uden placeringer.

Nicklas Vincent Andersen på Kiltulla Boy er St. Restrup Rideklubs mest erfarne Christmas Warm Up ryttter, som havde fine placeringer med hjem i 2015. Nicklas arbejdede sig igennem stævnet og blev først kvalificeret til bronzetur - endte med en placering som nr. 22, derefter kvalifikation til Sølvtur, som endte med 8 fejl.

Om fredagen viste Nicklas storformen og red en flot, fejlfri tur som blev til en placering som nr. 6. i klassen. Dermed var han kvalificeret til brocheturen. Bronzeturen om lørdagen endte med 0 fejl og første uplacerede i klassen. Den efterfølgende trøstetur i sølv/guldturen endte desværre uden resultat.

Alt i alt 3 flotte debuter i springning på højt niveau - og igen en bundsolid præstation af Nicklas, som med hans nye hest viser virkeligt gode resultater.