Nibe Håndboldklubs bedste herrehold i Jyllandsserien har været i Nørager, hvor holdet mødte det lokale hold fra Sortebakken

Bagest fra venstre: Anders Droob, Michael Pedersen, Christian Hedegaard, Andreas Brunsgaard, Steffen Foldager, Rasmus Skoda og Morten Pedersen. Forrest fra venstre: Mads Krogh, Frederik Skak, Kasper Høygaard, Frederik Dahl, Magnus Veggerby og Jan Frank.

HÅNDBOLD - Jyllandsserien, herrer

Sortebakken - Nibe HK 25-22 (13-13)

Mål for Nibe: Anders Droob 4, Kasper Højgård 4, Magnus Veggerby 3, Steffen Foldager 3, Andreas Brunsgård 2, Christian Hedegård 2, Frederik Dahl 2, Casper Møller 1, Mads Krogh 1.

Sortebakken fra Nørager var modstanderen for Nibe Håndboldklubs bedste herrehold i Jyllandsserien. – Og det blev desværre lige så svært somjeg havde forventet, siger Nibe-træner Jan Frank

Sortebakken stillede med fuldt hold og et par forstærkninger og var rigtig tændte – og det var vi faktisk også men havde svært ved at hænge på gennem 1. halvleg. Trods dét stod der ved pausen 13-13, så første halvleg var godkendt, fortsætter Nibe-træneren.

I 2. halvleg stod Nibe desværre ikke distancen – der mangler lige de sidste 5 % i vildskab og rutine i undertal som vi ellers har gjort det godt med i år. Og så manglede også lige lidt rutine i vort overtal i forsvaret og nogle løse bolde; det kom desværre til at koste sejren, erkender Jan Frank.

Ellers spillede Nibenitterne faktisk OK i flere perioder, men vi skal lære at være på dupperne hele kampen og være mere fanden i voldske i alt, hvad vi laver supplerer han.

Der skal arbejdes hårdt hele ugen for at være klar til Fjerritslev på lørdag, hvor vi håber på rigtig god stemning og opbakning på hjemmebanen i i Nibe, slutter Nibe-træneren.