HÅNDBOLD - herrer, Jyllandsserien

Vester Hassing IF - Nibe HK: 27-26 (14-14)

Mål for Nibe: Kasper Højgård 6, Frederik Dahl 5, Anders Droob 4, Mads Krogh 4, Rasmus Skoda 3, Andreas Bruunsgård 3, Christian Hedegård 1.

Nibes spillere startede dette topopgør lidt nervøst og kom bagud 4-2, men vi spiller ellers en fin 1. halvleg - i perioder viser godt spil og godt forsvarsspil.
Pausestillingen på 14-14 var derfor på ingen måde uretfærdig.

2. halvleg startede rigtig godt og 12 minutter inde i halvlegen stod Nibe fortsat godt i forsvaret og løb gode kontraer. Holdet kom foran med 3 mål, og havde faktisk chancen for at øge forspringet, men smed bolden væk i tre kontraer og et par skud i fri position ind over, og hvor Vester Hassing så kommer op på lige.

Så får Nibe et par udvisninger, som efter trænerens mening ikke er helt fair. Holdet får samtidig et par mål annulleret, da Vester Hassings streg piller spiller skuespil og vrider sig på gulvet, desværre siger Jan Frank til Nibe Avis.
Men igen vælger Nibe desværre også nogle forkerte beslutninger med forcerede skud og det må træneren arbejde mere med.

Samlet set taber Nibe en god kamp med godt spil i perioder og god fight.
Det træneren skal finde frem til er, at alle topper på samme dag, erkender Jan Frank og giver et stort plus til Frederik Dahl, som nok spillede sin bedste kamp i denne sæson og undskyld fra træneren, at han ikke fik hans målscore med fra sidste kamp - og Kasper Højgård.

Nibe får efter en ellers god efterårssæson ét point med over i den nye turnering efter jul. Det er bedre end sidste år, så vi skal være positive og være klar til 2 halvdel - og så finder vi lige de sidste 10 %, siger Jan Frank og sender en super stor tak til alle de, som havde taget turen til Vester Hassing. – Sselv i Nibehallen plejer der ikke at være så mange tilskuere, spøger Nibe-træneren og sender et
»God jul og Godt nytår«.