Så har aktiviteterne for efterårssæsonen taget sin begyndelse i Bislev Seniorklub med en vellykket udflugt til Søhøjlandet i samarbejde med Sebber, Bislev, Ejdrup menighedsråd. 

Else Svennum fortæller: – Vi tog af sted med fyldt bus samt en aftale med vejrguderne om, at skulle der komme en regnbyge, skulle det være på et tidspunkt, der ikke generede os, og den blev næsten overholdt.

Første stop var Testrup kirke, hvor vi nød vores formiddagskaffe. Efterfølgende sang vi morgensang, og Testrupsgårds tidligere ejer, Erna Dalgård fortalte stedets spændende historie.

Kort før middag nåede vi Svostrup kro, som er meget smukt beliggende ved Gudenåen, hvor vi nød  middagsmaden. Kroen kan nærmest betegnes som et arbejdende museum, og også her fik vi fortalt træk af stedets fortid lige fra tiden, hvor bl.a. pramdragerne fik stillet deres sult og tørst og frem til i dag.

Bisonfarmen I Them.

Turens sidste mål var bisonfarmen  i Them, hvor vi tog på bisonsafari og kom helt tæt på de imponerende dyr. Indehaveren er vinderen fra TV- udsendelsen »Alene i vildmarken« og Søren Ryge: »Rovfugle og Bisonfarm«.

Tur udvalget har haft den glæde at få mange positive tilbagemeldinger, slutter Else Svennum.