Hvis den 4-årige glathårede foxterrier Mille fra Ejdrup logrer ekstra meget med halen og får ekstra mange godbidder i disse dage, er der en god grund. Mille er nemlig udvalgt som en af vinderne blandt tusindvis af kandidater og bliver næste levende billede på en ny, officiel frimærkeserie fra PostNord, der udkommer i et oplag på flere millioner styk.  

- Jeg plejer at kalde Mille for hundenes svar på Ole Henriksen. Hun er en ener med både hjerte og sind på rette sted og har bl.a. taget tre moderløse killinger til sig. Hun er jo valgt som repræsentant for alle de dejlige hunde, der findes i Danmark, så jeg er rigtig stolt over, at hun har vundet og nu skal pryde et frimærke. Det er danmarkshistorie, da det er første gang, PostNord har udskrevet en konkurrence om at bestemme motivet til et frimærke, siger Annette Svendsen, der er Milles glade ejer.

Annette Svendsen har haft Mille, siden hun var 5 måneder gammel. Hun fortæller, at Mille i sin fritid bl.a. nyder sit arbejde som model og er med til at teste både snacks og legetøj.

Fire andre hunde indgår i serien.

Annette Svendsen og Mille.