Lørdag slog virksomheden Rokkedahl Kylling dørene op til det årlige julemarked med masser af lokale erhvervsdrivende, der hver især tilbød sine varer og færdigheder i en afslappet stemning med julen som et hyggeligt bindeled til virkelighedens verden.

Helt præcist løste 1232 gæster billet til julemarkedet, der var henlagt til virksomhedens store maskinhaller, hvoraf et stort afsnit var opvarmet i dagens anledning. Her kunne publikum tage en snak med og evt. gøre en handel hos udstillerne. Pølsevognen fra Farstrup var også plads, og med forskellige former for forfriskninger var stemningen sat og publikum mødtes, hyggede sig og gik gang på gang en oplevelsesrunde, hvor man samtidig kunne få et godt indtryk af den store virksomheds omfang.

Også den nærliggende besøgsstald tiltrak publikums opmærksomhed – her kunne man få et direkte indblik i virksomhedens kyllingeproduktion og komme tæt på de mange kyllinger, til trods for de går i aflukkede haller bag glas.

Indehaver Mark Rokkedahl kunne i øvrigt berette om en god udvikling i virksomheden, hvor det seneste store tiltag, nemlig virksomhedens eget kyllinge slagteri er ved at være kørt ind med de mange avancerede teknikker.

1232 gæstede lørdag julemarkedet hos Rokkedahl Kylling.