Flere end 100 personer havde fundet vej til engene ved Lyngdrup, sydøst for Hjallerup, hvor GK Energi for tiden arbejder på at rejse de otte vindmøller.

For nylig markerede Nibe-virksomheden GK Energi, at de otte kæmpe-vindmøller, virksomheden gennem fem år har arbejdet på at kunne realisere, er meget tæt på færdiggørelse. I disse dage monteres vingerne og inden for en måned kan der produceres el.

Det var ikke uden en vis stolthed, direktør for GK Energi, Gert Kristensen kunne byde velkommen til de godt 100, som fredag havde fundet vej til rejsegilde og »Åben Mølle« i engene ved Lyngdrup sydøst for Hjallerup. Gert Kristensen ridsede det fem år lange forløb op og takkede de mange involverede for både god tålmodighed og medvirken ved såvel planlægning, rådgivning som byggeri.

Rådmand Hans Henrik Henriksen (S) roste i sin tale GK Energi for den vedholdenhed og den ordentlighed, som gennem processen har været udvist, og han hæftede sig ved den ro, som projektet er gennemført med. – Projektet her er blandt de områder, hvor der i Aalborg Kommune opstilles møller, og dette er indtil nu det eneste, som er i udførelse, konstaterede Hans Henrik Henriksen.

De otte møller er i disse dage under montering.