Den fornemme Ichiban-pris bliver uddelt hvert år til den Toyota-forhandler i Danmark, der har ydet det ypperste inden for kundeservice, salg og værkstedsloyalitet. 

Den nordvestjyske bilforhandler, MTH Biler A/S, i Løgstør er for første gang nogensinde blevet tildelt den fineste hæder fra Toyota som årets Ichiban-forhandler i Danmark. Dermed overtager Danmarks nordvestligste Toyota-forhandler hæderstronen fra NOVABIL A/S i Brønderslev, der vandt titlen i fjor. 

Toyota, der i forvejen er kendt for at yde den ypperste kundeservice og for at have de mest tilfredse kunder hos forhandlerne og på værkstederne, hædrer hvert år den Toyota-forhandler, der har ydet det bedste inden for kundeservice, salg og værkstedsloyalitet. Her skiller Toyota-forhandleren, MTH Biler A/S, i Løgstør sig særligt positivt ud. 

Den nordvestjyske forhandler har netop modtaget den fineste hæder fra Toyota i form af kåringen som årets Ichiban-forhandler i Danmark. Det er første gang, at MTH Biler A/S i Løgstør modtager den fornemme hæder fra Toyota. - Vi er pavestolte. Det er helt fantastisk, at det er lykkedes MTH Biler i Løgstør at løbe med prisen. Ichiban er noget af det højeste hos Toyota,lyder det begejstret fra direktør og medindehaver, Kasper Kristensen. 

Fokus på de bløde værdier 
Han afslører, at en af hemmelighederne ved, at MTH Biler A/S i Løgstør gør det ekstraordinært godt over for kunderne, er, at man fokuserer meget på de bløde værdier. 

- Vi vægter selvfølgelig, at vores medarbejdere er veluddannede og klædt på til fremtiden, der byder på store forandringer i forhold til købsmønstre, teknologier og mobilitet generelt. Men vi vægter også de bløde værdier meget højt og behandler kunderne, som var de gæster i vores private hjem. 

Hos Toyota Danmark, der uddeler Ichiban-prisen hvert år, fremhæver man den generelt høje kundetilfredshed hos Toyotas forhandlere og på værkstederne og betegner MTH Biler A/S som et forbillede. 

Ichiban er i øvrigt et japansk ord lånt fra »Okyakusama Ichiban«, der betyder »kunderne først«.

Læs hele artiklen i den trykte udgave af Nibe Avis – under temaet BIL & MOTOR