Sønderholm Revyen er igen på vej til DM i Revy i Juelsminde d. 2 og 3 september.

DM i Revy er for alle amatør revyer for hele landet. Sønderholm Revyen har i år 2 stykker med, og vi er spændte på at se hvad det kan blive til, fortæller Michael Andersen fra revy-team’et.

Som den måske mindste revy af alle, så er vi spændte på hvad dommerne siger til vores stykker, men ikke mindst at få Sønderholm på landkortet.

– Sønderholm Revyen deltager for tredje gang, og mange mennesker har hjulpet os på vej. Som en del af Sønderholm Borgerforening har revyen været et samlingspunkt i foråret, ved den sædvanlige forårsfest.

Revyholdet vil gerne takke Sønderholm Borgerforening, samt sponsorer, og byens borgere, som alle har gjort det muligt for at Sønderholm Revyen igen er at finde til DM i Revy, slutter Michael Andersen, der som resten af holdet glæder sig til den kommende weekends DM-aktivitet.

Danmarks Kulturminister Bertel Haarder er selv kendt som en habil revytekst forfatter, og han vil ved netop DM i revy være til stede for at uddele de relevante priser til de bedste revy indslag.