Flemming Retbøll fortalte i Sønderholm.

61 seniorer var på plads i Sønderholm Sognegård, da den tidligere studievært og programleder berettede om sine 25 år på TV2Nord.

Flemming Retbøll startede sit foredrag helt tilbage fra sin barndom – ungdom og første år som førstelærer i Oue ved Hobro, derefter skoleinspektør i Øster Hornum, inden han blev mediemand på Nordjyllands Radio og senere endte på TV2/Nord. Hans mor gik meget op i, at den nye titel ikke lød dårligere end det at være skoleinspektør.

Interessen for grammofonplader har altid været til stede, og der er ingen tvivl om at det har fyldt meget i Flemmings liv. Kom også kort ind på diverse bøger han har skrevet.

Flemming Retbøll berettede med stor energi, hvordan de havde optaget programserier som Fluesmækkeren, Pusterummet og På Job, med hvem og hvordan samarbejdet havde været på opgaverne, og hvordan arbejdet i øvrigt havde forløbet på stationen.

Efter kaffen berettede Flemming Retbøll om en sjov og festlig arbejdsplads, og om de mange kendte og spændende personer, kunstnere og journalister, der blev lavet udsendelser om og med. Ib Grønbæk havde fyldt en del igennem årene, samt alle de andre.

Tv studiet fungerer væsentlig anderledes i dag end for 25 år siden.

Foredraget blev hele tiden fulgt af billeder på lærredet, som var med til at forstærke oplevelsen.

Alle seniorerne kunne gå glade og tilfredse hjem efter nogle hyggelige timer, beretter Knud Simonsen fra Sønderholm-Frejlev Seniorer, der stod bag arrangementet.