Sønderholm Kirke og Sønderholm Borgerforening inviterede søndag eftermiddag til familie- og fastelavnsgudstjeneste med efterfølgende tøndeslagning og socialt samvær.

Det blev et tilløbsstykke, hvor omtrent 200 voksne og børn, de fleste udklædt, mødte op i Sønderholm Kirke. Så kirken var tæt pakket med hekse, robotter, riddere, smølfer og andre festlige og uhyggelige udklædninger. I kirken kunne de fremmødte høre sognepræst Sussie Fogeds prædiken, i børnehøjde, som indrammede den glade stemning, der var i kirken. Efter endt fastelavnsgudstjeneste var der efterfølgende tøndeslagning. Her blev der slået ”katten af tønden” til den store guldmedalje. Skolebørnene udenfor, og de, som var yngre slog katten af tønden inden dørs. Sideløbende med tøndeslagningen var der socialt samvær i menighedshuset, hvor også kattekonger og kattedronninger blev kåret samt de bedst udklædte børn og voksne blev hædret. Sognepræst Sussie Foged vandt i den sidstnævnte kategori for hendes flotte superhelte-kostume. 

Der blev slået katten af tønden ved weekendens arrangement i Sønderholm Kirke. I billedet er det; Selma Lange Rise, som ligger an til slag mod tønden.