Begivenhedsrig dag i Frejlev og Sønderholm, da ny kirkebogsførende præst blev indsat

Søndag d. 8. december 2019 vil stå tilbage som en festlig dag i Sønderholm og Frejlev Kirker. Her blev Jørn Skøtt Andersen indsat som kirkebogsførende sognepræst i sognet – og mange af sognebørnene, lokale foreninger og samarbejdspartnere var mødt op på denne dag. Faktisk var der mødt så mange op, at alle siddepladserne i Sønderholm Kirke var optaget ved gudstjenesten kl. 11.00, og det samme var nogenlunde tilfældet i Frejlev Kirke kl. 9.30. Det vidnede om, at trods 13 års ansættelse i sognene nyder Jørn forsat stor opbakning, hvorfor glæden bestemt var til at få øje på, hos de mange kirkegængere. 

Provst Gerda Neergaard Jessen stod for indsættelsen af Jørn Skøtt Andersen som kirkebogsførende sognepræst. Gerda Neergaard Jessen gav i sin tale, ved indsættelsen, Jørn Skøtt Andersen mange positive og glædelige ord med på vejen og for fremtiden. Her efter blev kollatsen fra biskoppen oplæst. Efter den officielle indsættelse tog Jørn over og gennemførte gudstjenesten med sikker hånd samt et personligt strejf, hvor der både var plads til humor, en stor tak samt refleksioner over den søde juletid. 

Jørn Skøtt Andersen.

Efter gudstjenesten var menighedsrådet værter ved en uformel sammenkomst i sognegården i Sønderholm. Sammenkomsten var lige så velbesøgt som gudstjenesten. Flere benyttede lejligheden til at slå på glasset, og give den nye kirkebogsførende sognepræst et par pæne og velmenende ord med på vejen. Det var både kollegaer til Jørn, men også sognebørn, der greb ordet ved den flotte sammenkomst.