Sønderholm: GLÆD JER! -  for fredag kommer operabussen med to livlige sangerinder til jeres by

- og der er en fantastisk oplevelse i vente; Det vidner samme oplevelse i Nibe torsdag om, for her leverede Annette Signe Pedersen og Diana Haugland på flotteste vis en smuk buket af de mest elskede arier fra operaens repertoire.

De to operasangerinder sprang torsdag - som annonceret - ud af operabussen som vaskeægte opera-divaer med akkompagnerende pianist, og det var et særdeles oplagt trekløver, som gav cirka 110 fremmødte gæster en helt uforglemmelig oplevelse.
 
Kulturelt Samråd i Nibe var med-arrangør, da Aalborg Operafestival med en stor bus som bagtæppe gennemførte denne operakoncert i miniformat. »Kulturen rykker ud« var titlen på denne aktivitet, og formand for Kulturelt Samråd, Gitte Therkildsen, var efter forestillingen godt tilfreds, - både med aktiviteten og fremmødet.

Kulturen rykker ud til Sønderholm i dag
Som allerede nævnt: Fredag får Sønderholm glæde af det samme program, så der ikke havde mulighed for at opleve det i Nibe torsdag har muligheden her. Koncerten i Sønderholm finder sted ved Lergraven. Her kan koncerter som udgangspunkt opleves stående - men publikum er velkommen til selv at medbringe en stol, lyder det fra Sønderholm Samråd, som her er medarrangør.