Sønderholm Samråd har gennem indeværende kalenderår arbejdet målrettet på at realisere et stort ønske fra byens borgere – en handicapvenlig toilet- og magasinbygning i nær tilknytning til det skønne legepladsområde i Lergraven. 

Sønderholm Samråd har gennem indeværende kalenderår arbejdet målrettet på at realisere et stort ønske fra byens borgere – en handicapvenlig toilet- og magasinbygning i nær tilknytning til det skønne legepladsområde i Lergraven. Samrådet har nemlig i sidste uge modtaget to store donationer:

Et fra Aalborg Kommunes »Tilgængelighedspulje« på 35.000 kr. samt 35.000 kr. fra Nordea-fondens Lokalpulje. Med Aalborg Kommunes tilskud på 404.000 kr. fra Landdistriktspuljennærmer projektet sig målstregen, som er 515.000 kr. Sønderholm Samråds bestyrelsesmedlem Evald Lange Rise udtaler: – Vi er jublende lykkelige for den store velvilje, der har været både kommunalt og blandt fondene. Vi mangler blot at høre fra én fond endnu, men jeg tør godt vove pelsen og sige, at projektet nok skal komme i mål. 

– Det kommer til at gavne rigtig mange borgere, og da det hele er byens projekt, er det skønt at vi nu er meget tæt på målstegen. Så tæt at jeg forventer at den handicapvenlige toilet- og magasinbygning vil stå færdigt i løbet af nogle få måneder – afhængig af hvor hård vinteren bliver, fortæller Evald Lange Rise.