Børn fra Frejlev har udsmykket byens træer.

150 forventningsfulde børn og voksne fra de fire daginstitutioner spilloppen, væksthuset, Vivaldis vej, Kolloparken samt 0 klasserne fra Frejlev skole mødtes for nylig til udsmykning af Nibevej. Det blev i flot syn til glæde for byens borgere og julepynten får lov til at præge bybilledet frem til den 21/12. Børnene fik en håndfuld pebernødder til at gå hjem på, sponsoreret af Rema.

I månederne op til havde personalet på tværs af institutionerne planlagt hvordan udsmykning skulle se ud og hvor de kunne hænge. De havde desuden været i kontakt med frejlevborger forening og Frejlev erhvervs forening, både for at få opbakning til projektet og søge om et økonomisk bidrag. Der har været stor opbakning fra begge foreninger både til projektet, men også til at give et økonomisk tilbud.

Herefter har medarbejderne kontaktet de erhvervsdrivende i byen:  IL´Borsa, Rema, tandlægen, Kjærsgaard, aktivitetscenteret og kirken, og alle  har Ja tak til at få udsmykket deres træer.

Forældrene har desuden bidraget til projektet ved at sørge for at deres barn har medbragt tre små ting og en tom Coca-Cola flaske. Disse ting blev sammen med indkøbte materialer blev tryllet om til de sødeste jule memory flasker, med hvert sit særpræg alt efter børnenes eget ønske, fortæller Pia Hald Jensen, Pædagogisk leder i Børnehaven Kolloparken.