I lighed med de to seneste år arrangerede Frejlev Samråd den første søndag i advent »Lysfest«, for at markere at julen nærmer sig. 

Begivenheden startede i Frejlev Kirke. Her var alle sædepladserne optaget, og mange måtte tage opstilling stående eller siddende – en hurtig optælling anslår at der var op mod 210 deltagere til arrangementet. Alle de fremmødte var vidende til en smuk og mindeværdig gudstjeneste med indlæg af det lokale kirkekor. Efter gudstjenesten gik de mange deltagere i fakkeloptog gennem byen – fra Frejlev Kirke til Aktivitetscenteret Kastanjegården. FDF’erne fra Sønderholm-Frejlev FDF gik forrest, op til det flotte mørke juletræ. Sammen med Frejlev Kirkes pigekor blev julelyset sunget frem på træet. 

Ny julebelysning i Frejlev
Som flot baggrundstapet til det hele stod Frejlevs helt nye julebelysning og strålede – røde julehjerter, der i lighed med de gamle, kastede en flot glans og hyggelig julebelysning over byen. Julebelysningen er i øvrigt lokalt forankret med John Lind som primusmotor. Her har lokale Frejlev-borgere og erhvervslivet via private donationer indsamlet pengene til julebelysningen samt sikret driften i årene fremover. Lysfesten blev afsluttet med Frejlev Samråd som værter, da de var værter ved lidt varmt at drikke og lidt til den søde tand i og udenfor Aktivitetscenteret Kastanjegården midt i Frejlev.

 

Den nye julebelysning i Frejlev blev beundret.