FODBOLD – SERIE 1, herrer

St. Restrup IF – Bælum/Solbjerg IF: 2-2 (1-0)

Målscorer: 1-0: Andreas Lehmann, 2-2: Patrick Lindberg

St. Restrup IF indledte lørdag eftermiddag forårssæsonen anno 2024. Hjemmebanegræsset i Frejlev var skiftet ud med det kunstige i Svenstrup. Trods kampens placering i Svenstrup var der mødt mange tilskuere op – både fra hjemmeholdet og udeholdet. Dermed var rammen sat for en spændende sæsonpremiere mellem to oprykkerhold.

Kampen startede i et højt tempo, hvor begge hold prøvede hinandens forsvarskæder af. Efter 13 minutters spil satte St. Restrup IF et rigtigt flot angreb op, hvor William Elkjær fandt en fremadstormende Andreas Lehmann, som flot sendte bolden i mål til 1-0. Efter scoringen bibeholdt St. Restrup IF det gode spil, og havde flere gode muligheder for at spille sig frem til yderligere scoring, men Bælum/Solbjerg-holdet anlagde et mere og mere fysisk præget spil. Flere gange på kanten af fodboldloven, men dommerens linje var yderst svingende og lang denne lørdag. Derfor måtte St. Restrup IF ”nøjes” med at gå til pausen foran 1-0.

Bælum/Solbjerg IF kom stærkt ud til anden halvlegs start, og lagde et hårdt pres på hjemmeholdet. Efter 55 minutters spil gav det pote, da de efter et gennemspillet angreb bragte balance i målregnskabet, med en scoring til 1-1 ved Nicolai Danmark. 10 minutter senere var det atter Bælum/Solbjerg IF, som kunne score. Samme opskrift. Samme målscorer; Nicolai Danmark – nu var det Bælum/Solbjerg IF, der var i front med 2-1. Denne føring var kun ganske kortvarig, da St. Restrup IF’s Patrick Lindberg headede bolden i mål til 2-2 minuttet efter.

Her efter bølgende kampen frem og tilbage. Stadig med fysiske dueller, hvor der flere gange blev efterlyst en linje og et gult kort hos kampens dommer – fra begge holds side. Dette kom 68 minutters spil, hvor St. Restrup IF’s Lars Skibsted måtte ud 10 minutter med et gult kort. Undertalsperioden kom St. Restrup IF helskindet igennem og efter 87 minutters spil måtte en Bælum/Solbjerg-spiller den samme vej. Lige meget hjalp det for nogle af holdene, og derfor måtte begge mandskaber efter dommerens 90 minutters spilletid dele i pointene i mellem sig; 2-2.