FODBOLD – SERIE 1

Vorup IF - St. Restrup IF: 1-1 (0-1)

Målscorer: 0-1: Patrick Lindberg

St. Restrup IF spillede lørdag eftermiddag på udebane mod Vorup IF’s danmarksserie-reserver i serie 1. St. Restrup IF skulle til opgøret lægge på indsatsen i førsterundekampen mod Bælum/Solbjerg IF, der sluttede 2-2. For Vorups vedkommende var det første kamp i turneringen, og det var tydeligt, at de med en håndfuld spillere fra danmarksserie-truppen gik ind til opgøret med et ønske om fuldt pointudbytte. Så det var, på papiret, to stærke mandskaber, der krydsede klinger denne lørdag eftermiddag.

Vorup kom bedst ud af opgøret, men som minutterne skred frem, vandt St. Restrup IF mere og mere terræn. Midtvejs i opgøret vendte momentet til St. Restrup IF’s fordel. Efter 38 minutters spil fik St. Restrup IF vendt overtaget i opgøret med en 0-1 scoring. William Elkjær fandt Patrick Lindberg, der i et lille rum i Vorups målfelt fik snydt et par modspillere, og fladt sendt bolden i mål. 0-1 var så stillingen ved pausen.

St. Restrup IF’s trænerteam; Casper Stokbro og Michel Valdemar brugte pausen konstruktivt til at få holdet sat op til kampens anden halvleg.

Begge hold startede kampens anden halvleg meget lige. Efter 67. minutters spil fangede Vorup IF bolden i en omstilling, og med resolut spil fik de omsat denne mulighed til en 1-1 scoring. Efter den udlignende scoring bølgede kampen frem og tilbage, men da Vorup IF blev tildelt to gule kort i hhv. det 76. og 82. spilminut gav det St. Restrup IF et stort overtag frem mod kampens slutning. I denne periode havde både Malthe Lund og Patrick Lindberg to muligheder, der på andre dage havde været omsat til mål, men ind i målet kom de ikke denne dag. Derfor sluttede opgøret ganske lige 1-1 efter dommerens sidste fløjt.