Magnussen Racing Experience skal udvikle nyt nordjysk motorsportstalent

Valdemar Eriksen fra Nibe har underskrevet en 2-årig kontrakt med Magnussen Racing Experience. Første år drejer sig om udvikling og omstilling, hvor det primære mål for Valdemar er at få kørt så mange kilometer hhv. i sin Formel 5 og i sin Formel 4-racerbil. Med sine netop fyldte 14 år er han for ung til at deltage i den nye Formel 4-klasse, men vil køre i den danske Formel 5-klasse (tidligere Formel Ford).                  
Der er stadig meget at lære i karting, og Valdemar vil således fortsat deltage i den Tyske Rotax Junior serie (German Rotax Max Challenge) såvel som det Europæiske Rotax Junior Mesterskab (Rotax Max Euro Challenge).
Valdemar begyndte hos Robert Schlünssen/RS Competition og hans team i 2015, hvor kontinuiteten har været prioriteret højt. Det er derfor glædeligt, at Robert gennem sin nye rolle hos Magnussen Racing Experience vil fortsætte coaching af Valdemar i både kart, Formel 5 og Formel 4.

– Vi er stolte af, at Valdemar og hans bagland har givet os det store ansvar at være partner for hans udvikling og forberedelse til et fremtidigt Formel 4-sæde hos os, lyder det fra Jan Magnussen, der fortsætter:
– Jeg er ikke tvivl om, at vi sammen kan give Valdemar den træning og coaching, som skal til. Det handler ikke kun om at vinde løb og mesterskaber, men om hele tiden at flytte sig og forbedre sin performance, og det bliver vores opgave at sørge for den udvikling.

Selv ser Valdemar sig meget frem til den kommende sæsons store udfordringer:
– Det bliver spændende i første omgang at rykke fra go kart op i Formel Ford, som er en rigtig racerbil, ligesom jeg glæder mig vildt til samarbejdet med Jan Magnussens og hans team. Det kommende år vil jeg både skulle konkurrere i karting, Formel Ford og køre test i Formel 4, så det bliver en travl, men også vigtig sæson for min udvikling som racerkører,” lyder det fra Valdemar Eriksen.
Og hans far André Eriksen følger op:

–Jeg har indtil nu brugt samme succesformel i racing som i erhvervslivet, nemlig at omgive os med de absolut mest kompetente mennesker, og jeg er sikker på, at vi i dansk regi har fundet de absolut bedste og mest professionelle mennesker i Magnussen Racing Experience, forklarer André Eriksen, stifter af og direktør (CEO) hos børsnoterede Asetek A/S i Aalborg. Den nordjyske teknologivirksomhed har som underleverandør udviklet og patenteret en unik vandkølingsløsning til PC og datacentre, som verdens store producenter i stigende grad indarbejder i deres produkter. Asetek-aktien endte af samme årsag 2016 som 6. bedste aktieinvestering på Oslo Børs, hvor den er noteret.

– Vi er stolte af, at Valdemar og hans bagland har givet os det store ansvar at være partner for hans udvikling og forberedelse til et fremtidigt Formel 4-sæde hos os, siger Jan Magnussen (th.) – her sammen med Valdemar Eriksen.