Kino Nibe bød for nylig på ikke mindre end 3 film premierer, da Nibe Børne- og Ungdomsfilmklub havde arrangeret en lommefilms-workshop for de 10-12 årige medlemmer. 

Workshoppen  blev støttet af De Danske Børne- og Ungdomsfilmklubber, Danske Ungdoms Fællesråd og Lommefilm. Lommefilm stillede en instruktør til rådighed, som med stor entusiasme og humor hurtigt fik sat børnene i gang med at finde på et plot. Udgangspunktet for alle 3 film var, at de skulle handle om »Fællesskab«. 

Snart var børnene i gang med at filme og spille skuespil på forskellige locations i Nibe, kun afbrudt af en hurtig frokost over på den anden side af gaden hos Mettes Mad og Kager. For som det lød fra børnene: Filmen kalder! Midt eftermiddag stod skuespillere og kameramænd parate til at tage imod forældre og andet godtfolk til fremvisning af de 3 kortfilm på det store biograflærred og alle 3 film høstede stort bifald. 

Lommefilmsworkshoppen var afslutningen på en forrygende sæson i den lokale filmklubs 22 årige historie. Som optakt til den netop afsluttede sæson blev én af klubbens ungdomsudvalgsmedlemmer, Julie Routhe, udpeget af De Danske Børne- og Ungdomsfilmklubber til at repræsentere denne ved en stor international filmfestival i Giffoni i Italien sidste sommer. I slutningen af april tager nogle af bestyrelsesmedlemmerne til Svendborg, hvor der igen skal drøftes ideer til filmvalg og  aktiviteter. 

Klubben nåede i denne sæson op på 474 medlemmer – det højeste i filmklubbens historie. 4 ud af filmklubbens 6 hold var da også fuldt booket. 

Der arbejdes intenst med filmoptagelser.