Gennem måneder, uger, dage og timer har arrangørerne af den første Stafet for Livet i Nibe været undervejs.

De første lange perioder med møder og forberedelser af mere formel art - og de seneste dage og timer med den praktiske opstilling til hele arrangementet, som indledes i dag lørdag kl. 11.30 med opvarmning og efterfølgende start.

Nibe Avis tjekkede området ud her til morgen - og selv om der rundt i telte, på stier og pladser ved Anlægget i Nørregade hersker en lidt spændt stemning, så er det formentlig kun en smule »sommerfugle i maven«.

Der stilles op og gøres klar til den store invasion af Fightere og gående / løbende osv., der gennem et døgn skal markere Nibe som ét af de mange steder, der bakker op om initiativet fra Kræftens Bekæmpelse, der har mange aspekter, både lokalt og nationalt. Og for den enkelte deltager betyder stafetten i Nibe helt sikkert også noget. Der kan mindes, tænkes, fordybes, snakkes og sejres – sidstnævnte for de, der har overvundet sygdommen.

Stafet for Livet i Nibe skriver således på sin facebook side:

Godmorgen. Så kom dagen. Solen skinner og i skrivende stund er vi 1.075 deltagere og har indsamlet 140.249 kr. Det er simpelthen så vildt. Og vi ved, at det bliver vildere. Hvert skridt tæller. Nibe I er seje. Hav en fantastisk stafet(!)