Blåt og rødt bliver til gult og rødt: 

Efter mere end 25 år med Statoil og senest Circle-K ændres den kendte tankstation i Nibe inden for kort tid til en Shell tankstation.

Bilister i Nibe kan se frem til snart at kunne tanke Shell brændstof. For med en ny aftale, skifter Henriette og Henrik Lynge både skilte, standere og brændstof ud med Shells kendte musling og kvalitets brændstof.

– Baggrunden for skiftet er, at vi for nogen tid siden sammen med en lang række andre forhandlere, blev opsagt som forhandlere af Circle-K’s brændstofprogram, fortæller Henriette og Henrik Lynge.

– Det satte os naturligvis i gang med at finde et nyt grundlag, og her faldt valget på Shell, som vi om kort tid introducerer i Nibe by, fortæller parret, der har drevet den kendte tankstation og kiosk gennem 26 år.

– Vi er meget tilfredse med den aftale, som vi sammen med 14 andre forhandlere har lavet med DCC Energi, der står bag Shell i Danmark. Vi skifter nu til et brand og netværk, der vil os forhandlere og har nogle rammer for, at vi kan drive en god, lokal servicestation. Vores kunder skal nok vænne sig til lidt nye farver og skilte, men bag det nye ydre gemmer sig både de samme medarbejdere og en rigtig god nyhed. Nemlig, at vi i fremtiden kan tilbyde Shells kvalitetsbenzin og –diesel her på stationen i Søndergade, siger Henriette og Henrik Lynge.

Netværket af Shell-stationer i Danmark består af flere end 220 bemandede og ubemandede tankstationer. Bag netværket står energivirksomheden DCC Energi, som i 2016 overtog store dele af den tidligere forretning under Dansk Shell.

Ændringerne til Shell-profilen angår stort set kun de udendørs aktiviteter omkring brændstof. Kiosken bliver opdateret, og det er fortsat samme medarbejdere og samme vareudbud, slutter parret.

Shell-profilen præget nu gadebilledet i Søndergade.