Fredag tændte borgmesteren lys på juletræet i Nibe.

– Er I klar alle børn – jeg kan ikke høre jer…!
Borgmester Thomas Kastrup-Larsen, der for nylig blev genvalgt med et historisk højt stemmetal, påkaldte sig efter en kort tale til nibenitterne børnenes opmærksomhed, så de kunne hjælpe med at tælle ned til tænding af juletræet. Børnene råbte »JA«, men ikke højt nok. Tre gange måtte borgmesteren råbe børnene an, men så gjaldede børnestemmerne også højt ud over Torvet og nedtællingen begyndte: 10 - 9 … 3 - 2 - 1 – og så kom der lys på juletræet.

Forinden træet blev tændt, var de frivillige fra lokalstationen under Nordjyllands Beredskab på plads med servering af risengrød, juleøl eller julesaft. Og køen var lige så stor som lysten til at smage på de gode varer.

Også Nibeblæsernes musiknisser var på plads og leverede både før og efter tale og juletræstænding en række af de kendte og hyggelige julemelodier, alt imens julemanden gik rundt og hyggede om publikum med godter.

Læs mere i den kommende uges udgave af Nibe Avis –  bl.a. hvad borgmesteren sagde til nibenitterne.

Borgmester Thomas Kastrup-Larsen talte til nibenitterne og ønskede en god julemåned, inden han med hjælp fra børnene tændte juletræet på Torvet.
Nibeblæsernes musiknisser spillede julens hyggelige melodier