Ejendomsmægler Kristian Monberg er udnævnt til medindehaver af byens home- butik. Den kun 27-årige Kristian Monberg er lokal -  og så har han fart på!

I august 2015 startede han i praktik i home-butikken i Skomagergade 1 som et led i sin finansøkonomuddannelse. Den 1. december 2015 blev han fastansat. Oktober 2017 fik han sin eksamen som ejendomsmægler. Og nu står der så – sammen med Morten Dahl og Claus Barret - Monberg på glasdøren til home-butikken i Nibe.

- Jo, det er gået stærkt, lyder det beskedent fra Kristian, der ikke har set sig tilbage, siden han besluttede at blive ejendomsmægler.

- Det er jo en drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg har altid ønsket at blive ejendomsmægler - lige fra mine tidlige teenageår. Men da jeg kom ud fra handelsskolen i 2009, kradsede krisen på boligmarkedet, og der var absolut ingen respons på mine mange ansøgninger rundt omkring i den nordjyske ejendomsmæglerbranche. Derfor valgte jeg en lidt atypisk vej og uddannede mig ud ad en anden gren, fortæller Kristian, der altid har arbejdet med salg.

I dag ser han omvejen over flere sælgerstillinger i andre brancher til drømmejobbet som ejendomsmægler med »foden under eget bord« som et vigtigt værktøj - og en stor gevinst - i sit nuværende salgsarbejde i »boligejernes tjeneste«.

- Det har været lærerigt, og jeg har i dag stor glæde af alle erfaringerne undervejs, slår Kristian Monberg fast.

- Som sælger kan jeg konstant måle min egen indsats, og det motiverer mig til at præstere, forklarer den målrettede mægler.

Klar målsætning for home Nibe:

- Vi skal frem for alt have tilfredse kunder, og vi skal fortsat være byens førende og ikke mindst den foretrukne ejendomsmægler i området. Det er det, vi slider for hver dag, slår den nye medindehaver fast.

Han fremhæver, at home Nibe er med i en »kæde i kæden« gennem et tæt samarbejde med fem home-butikker i Aalborg og yderligere tre home-butikker i området, som Dahl og Barrett også er indehavere af.

- Det betyder, at vores samlede daglige berøringsflade med potentielle købere er meget stor, og det er selvfølgelig en stor fordel, hvis man sætter sin bolig til salg hos home i Nibe. Det sikrer, at vi både er eksperter lokalt, men også har følerne ude efter interesserede købere i hele Aalborg-området. Dette er ret unikt, forklarer Kristian Monberg.

Læs hele artiklen i denne uges trykte udgave af Nibe Avis. LÆS HER