Nibe Børne- og Ungdomsfilmklub fik prisen som Årets Ungdomsfilmklub.

Forrige weekend drog de 2 ungdomshjælpere; Sisse Engemand og Natasja Terttu fra Nibe Børne- og Ungdomsfilmklub afsted for at deltage i det årlige ungdomsseminar i Nyborg. Weekenden bød på film, møde med filminstruktør, diskussioner om film i klubregi og altså også prisuddeling til Årets Ungdomsfilmklub.

De to piger er en del af et ungdomskorps, som hjælper til i biografen ved filmklubbens forestillinger for de 4 hold i gruppe 1 og 2. Der foruden har klubben også et ungdomsråd, som udvælger film og laver flyer til de ældste medlemmer samt hjælper under filmklubbens gruppe 3 og 4 forestillinger. Og det var netop engagementet fra alle disse unge medhjælpere, der udløste, at Nibe Børne- og Ungdomsfilmklub fik prisen som Årets Ungdomsfilmklub.

– Vi er meget glade for at have disse unge med os i filmklubarbejdet, da de dels kan være med til at præge filmvalget for de ældste medlemmer, så vi sikrer os ungdomsrelevante film og dels fordi de møder vores medlemmer med en masse god energi, siger Dorthe Winther Sloth fra Nibe Børne- og Ungdomsfilmklub til Nibe Avis.