Torsdag og fredag i denne uge, hvor skolerne her i området holder vinterferie, vil idrætshallen i Nibe summe af aktivitet. Nibe Håndboldklub laver her et gigantisk hoppeland for børn i alle aldre.

I de seneste år har der rundt om i landet været arrangeret hoppe- og legelande i forbindelse med ferier og fridage og alle steder har det været med stor succes med masser af glade børn, der får brugt en stor mængde energi, mens forældre og bedsteforældre kan hygge sig og slappe af imens.

Nibe Håndboldklub afprøvede sidste år for første gang konceptet   i Nibe Idræts- & KulturCenter (hallen), og det skete med så stor succes, at det gentages i år.

Det store hoppe- og legeland vil bestå af flere hoppeborge, rutsjebaner, en næsten 20 meter lang junglebane og der vil være mulighed for at prøve kræfter med både pyramide, sumobrydning og kæmpeboksehandsker og der er mini legeland for de yngste børn.

Børnenes fest er gratis for de voksne!
For de voksne vil der være mulighed for at sidde rundt omkring i hallen, eller man kan sidde og have et godt overblik over alle aktiviteterne fra cafeteriet.

- Vi har valgt, at folk skal have en god oplevelse og ikke føle de bare skal punge ud, og derfor bliver der igen i år fri entré for de voksne, fortæller Steffen Gertsen som er formand for Nibe Håndboldklub. Dette er nyt i forhold til mange andre legelande rundt om i landet. Dette betyder dog ikke, at det er dyrere for børnene. Tværtimod, så ligger entréprisen for børn i den lavere ende.

Steffen Gertsen, er glad for, at der igen i år bliver »Kæmpe Hoppeland« arrangement i Nibe : - Jeg synes det er et super godt tiltag og det er spændende, at vi giver børnene mulighed for at få nogle sjove timer på nogle dage i vinterferien, som for nogle børn godt kan blive lidt lang, siger han og tilføjer, at det store hoppe- og legeland ud over at være børnenes fest ikke behøver forhindre forældrene i at bruge aktiviteterne i fællesskab med børnene – heller ikke selv om entréen for voksne er ganske gratis! 

Overskuddet fra dette arrangement går til sporten.

Se også annoncen om det spændende HOPPELAND