Puslinge-/tumlingeholdet i FDF Nibe har gennem en længere periode arbejdet ud fra temaet ”Indianere”, det betyder blandt andet, at der både er blevet produceret indianerkæpheste, udsmykning til en totempæl og meget andet.

Onsdag i sidste uge skulle børnene, som er i alderen 5½ til 8 år, bygge indianertipier, og for at kunne gøre det måtte de starte med at lære knobene tømmerstik og dobbelt halvstik. ”Det lyder sværere end det er, med de her knob”, udtaler Pia Grønhøj, som er leder på holdet, ”og ungerne var fantastisk hurtige til at lære det.”

Udover at lære knob og bygge tipi bød aftenen også på rideture samt indianerhyl og ikke mindst selvopfundet leg på de indianerkæpheste, som børnene selv har lavet, og de glade børneansigter var i bedste indianerstil prydet med farverig krigsmaling.

Også de fire nye drenge, som denne aften havde fundet ved til FDFs kredshus på Hobrovej for at se FDF an, levede sig ind i indianerlegen og hyggede sig. ”Det er jo det her, som vi i FDF er gode til: At kombinere leg, fantasi og lærdom i fællesskabets ramme”, fortæller Pia Grønhøj.

Aftenen blev sluttet af ved bålet, hvor lederne og et par forældre lavede bålpandekager til alle børnene.