På en god og velbesøgt indkøbsdag måtte koncert med Four Jacks legenden indkassere regnvejr og kun få fik af samme årsag ikke den oplevelse med.

Mange købelystne kunder fandt torsdag vej til Nibes forretninger, der denne dag holdt sommer-SALE med en aktiv start og lang åbningstid.

»SALE«, som den tidligere udsalgs-termin i år var navngivet, blev i dagens løb på alle måder en succes. Der var fra morgenstunden og før forretningerne åbnede, kø ved adskillige butikker, og da dørene blev åbnet og stativerne placeret på fortov mv., var publikum på plads og fik sikret sig de bedste varer. Alt som det skal være på en rigtig god salgsdag.

I dagens løb blev der således handlet aktivt, og såvel egentlige udsalgsvarer og forretninger, der normalt ikke holder udsalg på traditionel vis, var friske til at gøre sit til kundernes gode oplevelser med attraktive rabatter.

Dagens store samlingspunkt - rent musikalsk og også socialt, måtte desværre lide under et kraftigt og længerevarende regnvejr. Så da James rasmussen Trio sidst på eftermiddagen var på plads på Skomagertorvets scene, åbnede himlens sluser sig, og den regn, som nogen gennem uger havde håbet på, kom til Nibe. – »Dette regnvejr kunne altså godt have ventet et par timer  synd for publikum og synd for artisterne«, lød kommentarerne fra paraply-holder til paraply-holder.

Men humøret på scenen fejlede bestemt ikke noget, og det halvt hundrede store publikum, der stod langs vægge og i portåbninger, fik en god musikalsk oplevelse med små anekdoter fra James rasmussen og musikalske godbidder i form af kendte numre som »Tapre Ørn«, »Kom til Alaska«, »Det var på Capri«, »Æselsangen« og Four Jacks nummeret over dem alle: »Åh Marie, jeg vil hjem til dig«.

Som regnvejret først på aftenen stilnede af, kom der atter kunder i butikkerne, og handelen gik lystigt indtil butikkerne lukkede af til kl. 21.00.

 

James Rasmussen Trio på scenen - med regnvejret som følgesvend.