Torsdag er der dømt fælles fødselsdag for Nibes forretninger. Det fejres i det store fællesskab, med Nibe Handelsforening som initiativtager til en række indslag.

Først og fremmest, så udvides torsdagens åbningstid til kl. 21.00, og dagen bliver på den måde til en sen-sommer »Open By Night«.

Men allerede fra starten af handels-dagen er der fødselsdagsstemning, idet forretningerne i Nibe serverer kagemand for kunderne.

Senere på dagen sælges der svinekam med tilbehør fra Centercafeen i Nibe Idræts- & KulturCenter, og også det gode Nibe-øl er repræsenteret ved denne lejlighed.

I denne tid, op til årets Stafet for Livet Nibe, står Nibe Seniorklub bag initiativet med at sælge hjemmebagt kage til publikum. Her går overskuddet til Stafet for Livet, som løber af stabelen næstkommende weekend.

Sidst på eftermiddagen uddeles ved SPAR Købmand på Skomagertorvet  100 slikposer til børnene, og kort inden aftenens musikalske islæt »The Cover Crew« går på scenen, sparker U15 pigerne bolde ud fra Nibe.dk scenen med gavekort til Nibes forretninger – det samlede beløb er på 5.000 kroner.

Nibe flager!
Såvel i Nibes forretnings- gader som ved indfalds- vejene vil flagene være hejst – ligesom der rundt om i forretningerne vil være festligt pyntet med Dannebrogsflag.