I september måned indtræder Kirsten Bruus som ny kunstner og medejer af »Galleri Kunst Uden Rammer« i Nibe. Ejerstaben på tre, udvides dermed til fire, da Annette Wie, Karen Lisbeth Hansen og Henning Wieben fortsætter i ejerskabet.

Kirsten Bruus vil primært bidrage med malerier, men på sigt kommer der måske også glaskunst på hylderne.

Galleriets hidtidige tre ejere besluttede for nogen tid siden at invitere Kirsten Bruus ind som fast udstiller og medejer af galleriet i Mellemgade. Hun er kendt i galleriet fra to tidligere udstillinger som gæsteudstiller, og da dette samarbejde forløb positivt, og man i øvrigt synes hendes billeder passede godt ind og supplerede de øvrige malere på en god måde, kom aftalen i stand, da hun for nylig valgte at flytte til Nibe.

- Jeg blev meget glad og beæret over denne anerkendelse fra de andre kunstnere! Jeg har været glad for at komme i galleriet, både som udstiller og som kunde, og jeg ser frem til at blive en del af fællesskabet i galleriet. Som nyudklækket folkepensionist og nyligt tilflyttet byen, er det lige den mulighed, jeg har brug for, for at komme videre ud med min kunst, og for at blive bedre integreret i byen, udtaler Kirsten Bruus.

Læs hele artiklen om Kirsten Bruun i Nibe Avis' trykte udgave. LÆS HER