Frisører tiltrækkes af købstadens hyggelige miljø og rolige omgivelser:

Som nogle sikkert har bemærket, åbnede en ny frisørsalon i denne uge i Nibe. 

»blSIMONSEN« er navnet på byens nye frisørsalon, og med saksen i hånden står Birita L. Simonsen og Tina Skjødt Pedersen.

- Hos frisør blSIMONSEN går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores håndværk og vi arbejder udelukkende med markedets bedste produkter. Sådan siger Birita L. Simonsen og Tina Skjødt Pedersen, som i fællesskab ejer og driver Nibes nye frisørsalon i Ll. Algade.

Fra storbyen til hyggelige Nibe
De to piger har hidtil fungeret i en frisørsalon i Aalborg bymidte, men har fået lyst til at komme lidt på afstand af storbyen og mærke den puls, der mærkes i en købstad som Nibe. - Vi etablerer os nu i lidt mere hyggelige og rolige omgivelser, som Nibe - i modsætning til Aalborg - har at byde på, fordi det passer til det image vi gerne vi give vores salon fremover, og vi kan høre på vore mange kunder fra salonen i Aalborg, at de efterspørger den samme stemning, så vi er overbevist om at en stor del af vore hidtidige kunder gerne tager køreturen, for at komme til frisør i Nibe, siger Birita og Tina samstemmende.

Tilbage til rødderne hvor der er mere ro på
Birita er født og opvokset på Færøerne, og bor i øjeblikket i Bislev. Tina strammer fra Aalborg, har boet en periode i Sulsted, men er nu bosat i Ryumgård ved Århus. Begge har mange års erfaring indenfor frisørfaget, og Birita har i »langhårsopsætnig« og »klip og farve« opnået fine placeringer ved både EM, Danmarksmesterskaber og VM.

Tina havde oprindeligt en frisørsalon i Aalborg. Senere overtog Birita salonen, og omdøbte den til »blSIMONSEN«, og Tina blev ansat. Nu er de to blevet enige om at gå sammen i ejerskabet om den nye salon i Nibe.

Den lidt større salon i storbyen med flere ansatte har lært de to frisører, at det ikke nødvendigvis bliver bedre og sjovere af at blive stort. De kom til at savne det hyggelige og det nære ved kun at være to frisører, som har god tid til at kræse for kunderne. - Det får vi nu igen tid til, fortæller Birita forventningsfuldt: - Konceptet hos os bliver, at der skal være god tid til den enkelte kunde, og så vil vi udføre vort håndværk, medens kunden kan nyde en af vores mange drikkevarer, læse ugeblade eller blot nyde salonens skønne atmosfære imedens. Tina tilføjer: - Vores store passion for faget skal sikre kunden et højt kvalitets-niveau, og det kræver at vi giver kunden fuld opmærksomhed fra start til slut. Kvalitet og god tid bliver de nøgleord, som skal kendetegne vores salon i Nibe.