Skuespilleren Kurt ravn er kendt for andet og meget mere end rollen som »Røde« i Lise Nørgaards TV-drama »Matador«. Han er også en meget dygtig og eftertragtet sanger.

Tirsdag aften stod han så i Nibe Kirke, og det var en fyldt kirke og et forventningsfyldt publikum, der modtog ham, mens han entrerede kirkens midtergang. Indledningsvis tog han lidt af den spændte og forventningsfyldte stemning af ved at udlodde to gange et stk. CD med hans sange til gæster, som kunne fremvise et program med hans autograf - og inden han begyndte sit program, tændte han lysene på en stor og flot dekoration i kirken.

Og Kurt Ravn levede til fulde op til forventningerne. Som kirkesanger Torben Fogde Larsen indledningsvis sagde, så skulle publikum i år ikke lede efter julesangene ved årets Julekoncert. Kurt Ravns repertoire var i høj grad præget af julens sange, men også andre numre sneg sig med.

Undervejs blev Kurt Ravn akkompagneret af Birgitte Lindum på obo og Carl Ulrik Munk-Andersen på klaver / orgel.

Årets Julekoncert i Nibe var i år som tidligere år arrangeret af Nibe Festival Fonden, Nibe Handelsforening, Kulturelt Samråd i Nibe og Nibe-Vokslev Menighedsråd.

Kurt Ravn tændte lysene på en stor juledekoration inden han indledte Julekoncerten.