Nibe Børne- og ungdomsfilmklub markerede 25 året for staren med trylleshow.

I den forgangne weekend havde Nibe Børne- og ungdomsfilmklub besøg af tryllekunstner Jesper Grønkjær. Han underholdt lørdag filmklubbens medlemmer ved tre aldersinddelte shows. Der blev tryllet med striberne på flag, brændende bøger, korttricks, bolde der skiftede hænder eller blev til mange små bolde, osv. Flere børn assisterede tryllekunstneren i løbet af showene, og oplevede bla. slatne tryllestave og pistoler, der ikke ville skyde. Og med børnenes hjælp blev den hvide kanin også tryllet frem.

Flere børn assisterede tryllekunstner Jesper Grønkjær.

Jesper Grønkjær er en alsidig herre, som tryller rundt omkring i hele verden – senest i Nordkorea fortalte han til de større børn. Eller i Afrika, hvor det var om kap med medicin mandens magi. Showet til de større børn blev krydret med billeder og filmklip fra hans rejser.

Anledningen til afholdelse af trylleshowene var at det er 25 år siden en gruppe forældre startede en børnefilmklub i Nibe. De første år havde klubben to forestillinger i Kino Nibe. Gennem årene er klubben vokset med forestillinger for flere aldersgrupper, således at der nu er filmforevisninger om vinteren for fire aldersgrupper på seks forskellige hold. Ca. 450 børn i Nibe området ser film i filmklubben.