Folk fra Nibe og omegn, som har hang til bankospil fik sig i sidste uge endnu et tilbud, hvor der kan vindes fine gevinster. 

Lions Club Guldgåsen har nemlig valgt at arrangere bankospil i Kulturhuset hver torsdag fremover - og hvad er så mere naturligt end at kalde spillet GULDBANKO, når det er Guldgåsens piger der står bag initiativet?

Apropos guld, så består gevinsterne også næsten af det pure guld - det er i hvertfald udelukkende penge, som står på gevinstlisten. Og denne premiere aften var der flere, som kunne gå hjem med flere kontakter i lommen, end da de tog til banko i Kulturhuset i Mellemgade

Fint fremmøde, - men der er plads til endnu flere!
- 40 fremmødte den første gang vi har GULDBANKO er godkendt, men der er plads til flere, og vi forventer realistisk set, at dette bankospil torsdag aften snart vil tiltrække cirka det dobbelt, siger Merete Outzen og Tina Koldkjær, som er de to fra Lions Club Guldgåsen, som er tovholdere bag den nye aktivitet.

- Det var rart at se erfarne banko-gæster, men der var også nogle af de fremmødte, som var ret nye indenfor banko-spillet, fortæller Tina Koldkjær.

- Vi håber at kunne give mange mennesker en god oplevelse, og samtidig samle penge ind til velgørende humanitære formål, såsom julekurve, hjælp til børn, som ikke har råd til at gå til sport og lignende, tilføjer Merete Outzen. 

For at få aktiviteten godt i gang, har Lions Club Guldgåsen allieret sig med Farstrup Banko, og således er en fast ugentlig (undtagen i juli måned) nu en realitet til glæde for banko-folket.