Efter fire ugers samspil stod de med bandet Pre Stasis i studiet med eget materiale.

Den danske musikcamp »MusicStarter«, som er stiftet af det danske band Nephew, Ungdomsringen, Roskilde Festival og Bikubenfonden,  med formål at understøtte unge musikere mellem 13 og 18 år, blev startskuddet for fire unge nordjyder, hvoraf de tre kommer fra Nibe og sidste mand fra Nørresundby.

De tre nibenitter: Kristian Dahl Johansen, Jonas Larsen (begge sønner af inkarnerede Nibe Festival folk) og William Hindsdal samt sundbynitten Liam Holm Witt havde skrevet sammen på de sociale medier og tog så handsken op og samlede sig i bandet Pre Stasis, der nu har udgivet sin første sang på YouTube, nummeret A Place in Heaven.

Bandet havde kun eksisteret i fire uger, da de sammen havde skrevet syv numre og stod i PlusStudio for at indspille A Place in Heaven.

Hør bandets musik her:
https://www.youtube.com/watch?v=_XTcHEl0kvM&feature=youtu.be

De fire unge musikere har fordelt sig på instrumenterne således: Liam Holm Witt (13 år) på sang og guitar. Kristian Dahl Johansen (15 år) på leadgutar. Jonas Hasager Larsen (14 år) på trommer – og Willian Sandholdt Hindsdal (15 år) på bas.

 

De fire har forud for dannelsen af Pre Stasis gået til undervisning i Aalborg Kultur- og Musikskole, og de fortsætter med at øve i lokalerne, som orkesterforeningen Musik i Nibe har indrettet.

 

 

 

Pre Stasis – her med de fire unge musikere. Læs mere på Nibe Avis online udgave www.nibeavis.dk