I sidste uge var der Spis Sammen arrangementer over hele landet og over 70.000 mennesker deltog.

I Nibe var det Røde Kors, Ældre Sagen, Kræftens Bekæmpelse og Solsidens Venner, der stod for arrangementet. Formålet med Spis Sammen arrangementerne er at bringe mennesker sammen og skabe nye fællesskaber og bekæmpe ensomhed.

Det lykkedes til fulde sidste uges torsdag aften i Nibe Idræts- & KulturCenter. Flere end 100 feststemte og forventningsfulde mennesker i alle aldre mødte op til en glad aften. De blev budt på fællessang, en god middag, musik og underholdning. Ja selv en sving om lokkede mange mennesker på dansegulvet. Rundt om bordene gik snakken lystigt, og mange fik talt med mennesker, de aldrig havde mødt før.

For at få arrangementet til at fungere, var der en flok af frivillige, der stod for opstilling og dækning af borde, servering af mad, samt oprydning og opvask. Uden alle disse frivillige kunne arrangementet slet ikke lade sig gøre – så stor ros til dem, udtrykker lokalformand Preben Vestergaard, Nibe Røde Kors.

Aftenen sluttede med fællessangen Skuld’ gammelt venskab rent forgå, og det var en flok glade mennesker der drog hjem efter en god og vellykket aften.

 

Ud over spisningen var der underholdning for gæsterne.