Denne weekends lørdag deltog alle 3 elite hundeførere fra DcH Nibe i kredsdækkende lydighedskonkurrence hos DcH Svenstrup. Det var så fuldendt og gennemført et arrangement, at det var en DM konkurrence værdig, beretter Hanne Sten Hansen: – . Der var, lige som man ser ved DM, arrangeret små grupper på 3 ekvipager, som blev ledsaget fra dommerhold til dommerhold af en holdleder. Det var fantastiske arealer, der var fundet til både eftersøgning, spor og feltsøg. Lydigheden foregik på pladsen med rigtig gode muligheder for, at tilskuerne kunne se, hvad der foregik og belønningsfeltet, var placeret således, at også tilskuerne kunne høre dommernes kritik og karakterer til de enkelte hundeførere.

Dolly Toft og Bibi scorede 338,10 point og blev nr. 8, Kurt Nielsen og Andy scorede 380,40 point og blev nr. 2 og fik 4 kredspoint, Hanne Sten Hansen og Troja scorede 384,40 point og indtog første pladsen og 6 kredspoint.

Kurt Nielsen og Andy scorede 380,40 point og blev nr. 2 og fik 4 kredspoint, Hanne Sten Hansen og Troja scorede 384,40 point og indtog første pladsen og 6 kredspoint.

–     –     –

Søndag blev der hos DcH Støvring afholdt færdselsprøve. I alt 8 hunde gennemgik prøven. Og med antallet af deltagere fra Nibe, skulle man tro, at det var egen klub, der afholdt testen. Ikke mindre end 6 hunde fra Nibe deltog. Det var Dolly Toft med Bibi, Hanne Sten Hansen med både Troja og Kia,  Jan De Rosche med Freddie, Kurt Nielsen med Haika, og Rikke Moosdorf med Anton.
Støvring stillede med én deltager og derudover var der en deltager fra Viborg. Desværre var der 2, ud af de 8 hunde, som ikke bestod lydighedsdelen og derfor ikke kom videre til bydelen, hvor hunden uden udfald skulle passere anden hund, cyklister og motionsløbere. Stå afbundet uden for butik uden at gøre udfald mod en hund, der skulle gå tæt forbi. Hundeføreren skulle desuden kunne hjælpe bilist med vejvisning, uden at hunden sprang op ad bilen.