Af Nibe Avis' rockredaktion:
Jakob Brix og Morten W. Søndergaard

Lars Lilholt Band gæstede fredag den 35. udgave af Nibe Festival. Lars Lilholt Band, der har eksisteret siden 1982, optrådte på Nibe Festival for 22. gang, og har om nogen et særligt bånd til både Nibe Festival og Nibe by.

Lars udtrykker sin tilfredshed med igen at spille på Nibe Festival: – Vi er glade for at Nibe Festival giver os muligheden for at komme tilbage år efter år. Det føles jo nærmest som at komme hjem igen. Jeg har jo set Nibe Festival udvikle sig og blive større og større. Jeg kan huske da vi første gang spillede på Dyrskuepladsen i den anden ende af byen. Der klædte vi musikere om i et fodboldomklædningsrum og der kunne man virkelig mærke at det var en festival, som havde noget sjæl. Nu, hvor vi spiller i Skalskoven, kan vi stadig mærke den samme sjæl, men i nogle meget federe omgivelser. Skalskoven ligner ikke alle mulige andre spillesteder. Jeg synes det er fremragende, udtrykker Lars Lilholt.

Læs hele artiklen i den kommende udgave af Nibe Avis, som går online tirsdag kl. 18.00, og omdeles onsdag d. 10. juli i trykt udgave. LÆS HER

Lars Lilholt - her i Skalskovens nærområde