Fuld tilfredshed hos festivalledelsen

Lørdag kunne festivalledelsen berette om, hvad der ser ud til at blive endnu en succesfuld udførelse af Nibe Festival. De foreløbige økonomiske nøgletal ligger over budget, hvilket er medvirkende til en fuldt ud tilfreds ledelse hos Nibe Festival. 

Festivalleder, Peter Møller Madsen, betegner årets Nibe Festival som en ubetinget succes, og på en skala fra 1 til 10, vurderer han at afviklingen af festivalen ligger på en pæn 9’er. Den eneste faktor, som ikke har levet op til forhåbningerne, har været det danske sommervejr.

Peter Møller Madsen udtrykker ligeledes tilfredshed med Nibe Festivals nye programstruktur, hvor man har forsøgt at ramme publikums behov bedre. Her har man skubbet programmet til senere på dagen, hvilket de mange festivalgæster har taget positivt imod.

Peter Møller Madsen smiler meget mere indvendig, end han her giver udtryk for på et af de seneste dages pressemøde. Det samme gælder bestyrelsesformand Thomas Larsen (bagved). For årets Nibe Festival er én af de mest succesfulde – og det eneste, som trækker ned, er de vejrmæssige forhold med blæst, regn og juli-kulde.

Specielt de tre juicebarer, som er placeret forskellige steder i skoven, har været en bragende succes. De tre små barer stod fredag for 15% af omsætningen, hvilket svarer til godt og vel 900.000 kr. Thomas Larsen fortalte yderligere at disse tre barer står for et forbrug på over 30 tons appelsiner fordelt over festivalens fire dage. Thomas Larsen afslutter lørdagens beretning om at han er stolt af Nordjylland som landsdel, fordi det er lykkes at rumme både Tall Ships Races samt Nibe Festival i den samme weekend.  

Afslutningsvis kunne Peter Møller Madsen løfte sløret for, at Nibe Festival 2020 allerede åbner for billetsalget d. 14. august 2019. I denne forbindelse offentliggøres også den første kunstner for Nibe Festival 2020.