Årets Stafet for Livet Nibe er gennemført. 1413 deltagere har tilbagelagt rigtig mange ruter – flere end 25.000 runder er gået af deltagerne, og som formand for styregruppen John Borg sagde ved afslutningen i Anlægget søndag middag:

– Jeg er stolt, og det kan I også være: Vi kan ikke redde hele verden med dette arrangement, men jeg tror, vi kan gøre en lille forskel – og samtidig sende et kraftigt signal om, at vi støtter op om de mennesker, der er ramt – og det har de formentlig brug for.

Ved afslutningen fik styregruppens formand John Borg (t.v.) overdraget mikrofonen af festivalleder Peter Møller Madsen, der var arrangementets konferencier sammen med Frank Larsen.

– Her i Nibe har vi fat i noget af det rigtige. Det viser tilslutningen og opbakningen – og John Borg opfordrede til at bakke op om det lokale erhvervsliv, som jo bakker stafetten op.

John Borg takkede alle omkring stafetten for kæmpe opbakning; det gælder det lokale erhvervsliv før, under og også efter stafetten, det gælder Nibe Festival med hjælp og støtte til de fysiske forhold med lån af »grej« – ligesom festivalens hold tæller over 200 deltagere. Kino Nibe fik tak for indsatsen med en sponsor forestilling og for præmier til dette års plakat konkurrence. Alle artister og talere på scenen – ja, alle, der har stået på scenen skal have en kæmpe tak, for alle har stået her uden at få betaling under nogen form.

Omkring 300 deltog i afslutnings ceremonien ved dette års Stafet for Livet Nibe.

Økonomien er en del af hele arrangementet, og det er vigtigt med støtten til bekæmpelsen af kræften. Vi har endnu ikke overblik over resultatet, men hvis vi skeler til sidste års resultat på mere end 300.000 kr., så har jeg en god mavefornemmelse, sagde John Borg afslutningsvis. Datoen for næste års Stafet for Livet Nibe er ikke endeligt fastlagt, men vil blive meldt ud snarest, når styregruppen har holdt møde.

Til sidst fik styregruppen og alle omkring styregruppen en velment og fyldig klapsalve for deres udførte arbejde for stafetten – og som afslutning på hele arrangementet opfordrede Peter Møller Madsen til ét minuts klapsalve – af deltagerne for deltagerne.

Denne klapsalve kan man finde på Nibe Avis' facebook side.