Glødende guldgås, forrygende musikalsk aktivitet, billedkunst og aktive forretninger.

Fredagens Kulturnat i Nibe fik stor opmærksomhed fra publikum, og stribevis af forskellige arrangementer og indslag prægede de godt tre timer, som det hele varede.

Kulturnattens styregruppe med Willy Kær, Anders Bergmann Kristensen og Trine Fage Krogh havde lagt mange kræfter i at skabe en oplevelsesrig og oplevelsesværdig aften med masser af forskellige indtryk for sanserne.

Hvis man var passende frisk og sørgede for at få set det enkelte indslag, var det muligt at nå rundt til de allerfleste indslag. Enkeltvis store oplevelser med bl.a. klassisk musik i flere af de lokale forretninger, fire gallerier med kunst, musikalsk aktivitet i Kino Nibe, på Café Bedste, under åben himmel samt i Sognegården og Nibe Kirke – og masser af muligheder for at mødes med sine medborgere om et storslået arrangement.

Guldgåsen glødede igen, af ren og skær glæde over sin fornyede fjerdragt.

Et særligt indslag var den varslede genindvielse af Guldgåsen, efter den havde været en tur i byen og få ny fjerdragt i form af fornyet guld. Her tog Lions Club Guldgåsen over og sammen med Nibe Jagtforenings Jagthornsblæsere afslørede de resultatet, og gåsens skaber Thorvald Odgaard fortalte om baggrunden for Guldgåsens tilblivelse i 1999 og de to gange, den hidtil havde glødet - hhv. 2001 og 2002. Nu glødede den så igen som et tegn på noget godt for Nibe.

Den afgående og den nye styregruppe blev præsenteret under kulturnattens afslutning i Nibe Kirke. Fra venstre: Willy Kær, Anders Bergmann Kristensen, Trine Fage Krogh og Morten Guldbæk Andersen. Anders udtræder af gruppen, Willy overgår til konsulent for gruppen, der så består af: Trine Fage Krogh, Morten Guldbæk Andersen, Lone Haagerup og Tea Langgaard.

Se hele vort galleri af billeder fra Kulturnatten:

 

MG43531
wKulturnat-20198616-kanonsalutMJ
MG43621
MG43481
IMG0989
IMG0996
wKulturnat-2019Nibe-KammerkorMJ8733
MG44421
IMG0999
wTjhuset0933