Medarbejdernes gave til IPA ved sidste uges fejring af 150 året for starten på den store og betydningsfulde Nibe-virksomhed, er i tidens spejl en robot-arm, der holder et IPA firma-LOGO.

Der er mennesker bag produktionen hos A/S J. Petersens Beslagfabrik, som der har været det siden virksomheden blev etableret i 1869. Og netop 150 året for stiftelsen blev fredag fejret i virksomheden – fra morgenen internt i virksomheden – og senere på dagen sammen med forretingsforbindelser og venner af huset.

Medarbejderne har en tradition for, at der i forbindelse med runde jubilæer, gives en gave til virksomheden – en gave, der er produceret i virksomheden, og som afspejler teknologi og / eller produkter.

– Det var derfor nærliggende, at gaven her ved 150 års jubilæet skulle afspejle nutidens og fremtidens teknologi, og derfor har vi valgt en robot-arm, som holder et emne – i dette tilfælde et IPA-logo, fortæller produktionschef Jesper Pilman.

Ganske vist – og heldigvis – kan maskinerne og robotter ikke erstatte den menneskelige indsats, men samspillet mellem mennesker og teknik er et »must«, for at holde en konkurrencedygtig produktion, supplerer Jesper Pilman.

Gaven blev overdraget ved en sammenkomst på jubilæumsdagen, og vi er utrolig glade for gaven og medarbejdernes engagement heri, siger direktør Niels Erik Smith.